Close modal

LOGG PÅ SOM TEAMLEDERE

LOGG PÅ SOM SELGER

Close modal
Bestill informasjon

Tjen penger til laget

Enkel dugnad for lag
Tjen penger, selg flotte sports-& undertøys artikler!

Skal dere på treningsleir eller cup? Kanskje trenger dere nye treningsjakker?
Uansett så trenger man penger i laget.

GUTZ tilbyr flotte sports-& undertøys artikler for hele familien i høy kvalitet som bidrar til inntekter for lag. Dette er produkter som alle faktisk trenger og bruker. Produktene er pakket i attraktiv innpakning så de passer perfekt å gi bort som gave! Det er en enkel måte for laget å tjene penger! Våre produktpakker koster 200 kr/stykk og dere beholder hele 60kr pr solgte pakke.

Start dugnaden i dag og tjen mer!

SLIK FUNGERER DET

1

Forberedelser

Registrer laget på gutz.no og etter bare en uke har dere startpakken. Her finner dere både produktkataloger, bestillingshefter og vareprøver.
Nå er dere i gang!

2

Salgsprosess

Selg fra vårt store produktsortiment. Når vi mottar din ordre pakker vi med en gang. Pakken kommer til dere innen 7-10 arbeidsdager. Bestiller dere over 175 pakker er dette fraktfritt og blir pakket pr. selger.
Snart er

3

Leveranse

Del ut pakkene til selgerne. Kontroller at alt stemmer. Selger deler ut sine pakker og tar betalt. Samle inn penger med en gang så dere har kontroll.
Nesten klart.

4

Målet er oppnådd!

Hver pakke koster kr 200 uansett innhold og dere beholder alltid kr 60. Logg inn på gutz.no og se eksakt hva dere har tjent.
Klart!

Høstens katalog

Bla her >>

Nysgjerrig?

Bestill informasjon >>