Close modal

LOGG PÅ SOM TEAMLEDERE

LOGG PÅ SOM SELGER

Close modal
Bestill informasjon

Tjen penger til skoleklassen

Enkel dugnad for skoleklasser
Tjen penger, selg flotte sports-& undertøys artikler!

Vil dere dra på klassetur eller studiereise til Tyskland? Kanskje skal dere på skitur?
Uansett hva dere skal gjøre så trenger man penger.

GUTZ har som formål å tilby produkter som bidrar til inntekter for skoleklasser. Skoleklassen selger flotte sports-& undertøys artikler fra GUTZ til hele familien i høy kvalitet. Dette er produkter som alle faktisk trenger og bruker. Produktene er også pakket i attraktiv innpakning så de passer perfekt å gi bort som gave!
Dette er en veldig enkel dugnad for dere å fyll på kassen.

Våre produktpakker koster 200 kr/stykk og dere beholder hele 60kr pr solgte pakke. Jo flere aktiviteter dere klarer å gjennomføre, jo større blir bidraget til kassen!  Ikke nøl – å selge GUTZ er enkelt, lærerikt og morsomt.
Start dugnaden i dag og tjen mer!

SLIK FUNGERER DET

1

Forberedelser

Registrer laget på gutz.no og etter bare en uke har dere startpakken. Her finner dere både produktkataloger, bestillingshefter og vareprøver.
Nå er dere i gang!

2

Salgsprosess

Selg fra vårt store produktsortiment. Når vi mottar din ordre pakker vi med en gang. Pakken kommer til dere innen 7-10 arbeidsdager. Bestiller dere over 175 pakker er dette fraktfritt og blir pakket pr. selger.
Snart er

3

Leveranse

Del ut pakkene til selgerne. Kontroller at alt stemmer. Selger deler ut sine pakker og tar betalt. Samle inn penger med en gang så dere har kontroll.
Nesten klart.

4

Målet er oppnådd!

Hver pakke koster kr 200 uansett innhold og dere beholder alltid kr 60. Logg inn på gutz.no og se eksakt hva dere har tjent.
Klart!

Høstens katalog

Bla her >>

Nysgjerrig?

Bestill informasjon >>